FORRET
Koldrøget torsk, tuntatar, safran/hummer-mayo & saltet agurk
MELLEMRET
Croquette af risotto, porre. parmesanskum & svampetuille
HOVEDRET
Oksefilet af Nordjysk Naturkød*, stegt græskar, rosenkål, selleripuré
& brombærglace
OSTE
4 slags oste med kompot & maltknækbrød
DESSERT
Kokoskage, æblekompot, laurbærsorbet & maltjord
Pris 3 retter 535,- (Retter med fed skrift)
Pris 4 retter 575,-
Pris 5 retter 625,-
Ønskes fisk i stedet for kød som hovedret, kan dette indgå i menuen mod et tillæg på 75,-
Nordjysk Naturkød*
Kvægene er på græs mindst 120-150 dage om året, hovedsageligt på enge, strandenge, overdrev, heder og moser. På denne måde bevares og beskyttes de nordjyske naturområder, som er truet af tilgroning. Alle de landmænd, som er tilknyttet Nordjysk Naturkød, er godkendt af Dyrenes Beskyttelse.