En af bornholms første gourmetrestauranter drives i dag af anden generation med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Gabriela og Kim Jantzen har drevet Restaurant Le Port siden 2012, hvor de overtog gourmetrestauranten fra sidstnævntes mor, Jette Jantzen. Hun startede restauranten i 1976, og dengang var gourmetrestauranten en af de eneste af sin kaliber på Bornholm.
Kim Jantzen har arbejdet for sin mor i mange år, og da han mødte Gabriela, var det oplagt, at næste generation overtog restauranten med den kendte udsigt.
Bred erfaring fra restaurationsbranchen
Kim Jantzen er udlært kok fra Birkerød kro og Restaurant Nouvel på Gammel Strand, mens Gabriela er udlært tjener hos Erwin Lauterbach, den anerkendte kok, restauratør og kogebogsforfatter, og siden på Egoisten hos Willy Andersen i Hovedvagtsgade ved Kongens Nytorv.
Tidligere havde Restaurant Le Port fokus på det klassisk franske køkken og a la carte-serveringer, men siden Kim og Gabriela Jantzen overtog stedet, har bæredygtighed, nordiske smagsnuancer og råvarer fra baghaven og resten af Bornholm fået stadig større fylde i de menuer, stedet i dag tilbyder gæsterne.
Fransk køkken med bæredygtig samvittighed
På Le Port på Bornholm har vi en bæredygtig tilgang på alle niveauer af vores restaurant. Ligefra vores indkøb af råvarer til vores franskinspirerede køkken, til vores servering af hjemmefiltreret vand fri for plastikemballage på terrassen med den bjergtagende havudsigt.