​En af bornholms første gourmetrestauranter

​​En af bornholms første gourmetrestauranter drives i dag af anden generation med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Gabriela og Kim Jantzen har drevet Restaurant Le Port siden 2012, hvor de overtog gourmetrestauranten fra sidstnævntes mor, Jette Jantzen. Hun startede restauranten i 1976, og dengang var gourmetrestauranten en af de eneste af sin kaliber på Bornholm.

​Kim Jantzen har arbejdet for sin mor i mange år, og da han mødte Gabriela, var det oplagt, at næste generation overtog restauranten med den kendte udsigt.

Bred erfaring fra restaurationsbranchen

​Kim Jantzen er udlært kok fra Birkerød kro og Restaurant Nouvel på Gammel Strand, mens Gabriela er udlært tjener hos Erwin Lauterbach, den anerkendte kok, restauratør og kogebogsforfatter, og siden på Egoisten hos Willy Andersen i Hovedvagtsgade ved Kongens Nytorv.

​​​

Tidligere havde Restaurant Le Port fokus på det klassisk franske køkken og a la carte-serveringer, men siden Kim og Gabriela Jantzen overtog stedet, har bæredygtighed, nordiske smagsnuancer og råvarer fra baghaven og resten af Bornholm fået stadig større fylde i de menuer, stedet i dag tilbyder gæsterne.

Fransk køkken med bæredygtig samvittighed

På ​ Le Port på Bornholm har vi en bæredygtig tilgang på alle niveauer af vores restaurant. Ligefra vores indkøb af råvarer til vores franskinspirerede køkken, til vores servering af hjemmefiltreret vand fri for plastikemballage på terrassen med den bjergtagende havudsigt.

​For os handler bæredygtighed om ordentlighed og om hele tiden at vælge med omtanke for miljø, om at støtte lokale fødevareproducenter og vælge dyrevelfærd frem for alt. For os er det vigtigt at sikre mest mulig økologi i både restaurant og køkken. Det handler om hele tiden at have blik for at spare på ressourcer og eliminere unødvendigt forbrug af f.eks. plastik, energi etc.

​Men bæredygtighed handler på Le Port også om at have et socialt bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og aflønnes efter gældende overenskomster.​

​Husk at booke bord

Hos Le Port oplever vi af og til op til 3 ugers ventetid i højsæsonen. Oplys venligst, hvis nogle af gæsterne er vegetarer eller har allergier, når du booker bord på vores restaurant. Så kan vi forberede særlige varianter af retterne til jer på forhånd. Vi har desværre ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

Er I 8 gæster eller mere, skal I booke bord ved at ringe +45 5696 9201.

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier