Afholdelse af selskaber med mad og drikke​

​Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Det er jo ikke hver dag, at ens barn bliver døbt, konfirmeret, eller at man selv fylder rundt. Nyd dagen – og lad os står for alt det praktiske.

Personlige selskaber og indbydende reception

Vi ved, at din mærkedag er både noget særligt og personligt. Derfor bruger vi meget tid på at mødes med dig og snakke hele arrangementet igennem. I fællesskab finder vi frem til den løsning, som vil gøre din dag uforglemmelig for både dig og dine gæster.

Vores smukke lokaler i restauranten har plads til selskaber med op til 60 personer indenfor, og 80-100 personer ude på terrassen, så vi kan afholde alle former for selskaber og reception. Uanset årstiden har vi Bornholms smukkeste udsigt, som er ideel til at byde gæsterne velkommen på. I vinterhalvåret pynter vi med lys og blomster, mens pejsen spreder hygge og varme.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@leport.dk eller på telefon 56 96 92 01, hvis du har spørgsmål eller ønske at høre mere om, hvordan vi kan gøre dit arrangement uforglemmeligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med selskaber, reception eller andet.​

​Husk at booke bord

Hos Le Port oplever vi af og til op til 3 ugers ventetid i højsæsonen. Oplys venligst, hvis nogle af gæsterne er vegetarer eller har allergier, når du booker bord på vores restaurant. Så kan vi forberede særlige varianter af retterne til jer på forhånd. Vi har desværre ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

Er I 8 gæster eller mere, skal I booke bord ved at ringe +45 5696 9201.

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier