Gourmetrestaurant med den smukkeste udsigt

Nyd vores nordiske gourmetmad med havudsigt til Hammershus

Restaurant Le Port finder du en gourmetrestaurant på Bornholm med den bedste udsigt på hele øen. Vi tilbyder udeservering hver dag fra d. 1. maj og frem til d. 1. oktober, såfremt vejret tillader det. Hvis du vil være sikker på at kunne nyde din middag på vores terrasse, anbefaler vi, at du kontakter os og reserverer bord på forhånd.

Du kan både indtage vores mad på vores indbydende terrasse, eller du kan nyde den indenfor i vores restaurant. Man behøver ikke at sidde ved et vinduesbord for at nyde udsigten. Med vores store panoramavinduer er man garanteret den smukkeste udsigt, uanset hvilket bord man sidder ved.

Franskinspireret mad med nordiske rødder

​Vi er dog en gourmetrestaurant med stærke nordiske rødder, og derfor vil vores menukort naturligvis også have et nordisk islæt. Vi forsøger altid, så vidt muligt, at tilberede vores mad med lokale råvarer i sæson. Med en beliggenhed på Bornholm er det især fisk og skaldyr, der står vores hjerte nær. Det er altid sæsontro og veltilberedt, og det bliver serveret af vores professionelle personale.

Kontakt os og book bord på Le Port

Leder du efter en fantastisk smagsoplevelse på Bornholm, så kontakt os allerede i dag og book et bord på vores gourmetrestaurant. Her kan du nyde vores ​unikke måltider i fantastiske omgivelser med øens bedste udsigt. Vi ser frem til at tage godt imod dig og give dig en uovertruffen oplevelse, du sent vil komme til at glemme!

​Husk at booke bord

Hos Le Port oplever vi af og til op til 3 ugers ventetid i højsæsonen. Oplys venligst, hvis nogle af gæsterne er vegetarer eller har allergier, når du booker bord på vores restaurant. Så kan vi forberede særlige varianter af retterne til jer på forhånd. Vi har desværre ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

Er I 8 gæster eller mere, skal I booke bord ved at ringe +45 5696 9201.

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier