AFTENMENU: 3. - 17. september
FORRET
Jomfruhummersalat, svampe, cognac & kørvel
MELLEMRET
Græskartærte, blomkål & brunet smørskum
HOVEDRET
Filet af Gastrokalv, skorzonerrod, majssautè, basilikumsglace & løgpurè
OSTE
4 slags oste med kompot og maltknækbrød
DESSERT
Bornholmske brændte figner, syltede valnødder, vaniljecreme & kaffeis
Pris 3 retter 535,- (Retter med fed skrift)
Pris 4 retter 575,-
Pris 5 retter 625,-
Ønskes fisk i stedet for kød som hovedret, kan dette indgå i menuen mod et tillæg på 75,-
*Dansk Gastro Kalv er en krydsning mellem velkendte malkekvægsracer og klassisk kødkvæg. Det giver kalve med stor muskelfylde samt kød med en enestående mørhed og masser af smag. Dansk Gastro Kalv har to hjerter i Dyrevelfærdsordningen.