Ledige stillinger​

​Tjener søges til sæsonen 2025​

​Er du faglært eller ufaglært tjener, og har du lyst til at tilbringe sommeren på en af Danmarks mest populære ferieøer? Så har vi jobbet til dig! ​

Restaurant Le Ports gæster er både de lokale og øens turister, der værdsætter den kulinariske oplevelse og udsigten ud over Østersøen. Gæster, der ofte kommer igen, fordi vi kræser ekstra for vores stamkunder. Derfor kan du glæde dig til at servere for feinschmeckere, der anerkender god kogekunst og med rette forventer en rigtig god oplevelse.

Vi har meget travl fra maj til september, og hver dag skal gæsterne selvfølgelig have en total oplevelse, hvor mad, service og udsigt går op i en højere enhed. Derfor er det vigtigt, at du har et stort servicegen, kan lide at have travlt, husker smilet og bevarer overblikket – også i stressende situationer.​

​Løn:

Vi har overenskomst med Horesta og 3F Privat Service, Hotel og Restauration. Som tjener på Le Port får du også god mulighed for at opleve Bornholms natur og kultur i din fritid. Og du finder sikkert hurtigt ud af, hvorfor Bornholm for mange er den foretrukne feriedestination – hvis du ikke kender øen i forvejen.

Stillingen er kan være både fuldtid eller deltid. Hvis du gerne vil arbejde mere, får du selvfølgelig overtidsbetaling. Du har fri hver søndag og mandag, hvor restauranten har lukket + hver 4. lørdag jf. overenskomsten.

​Du skal begynde 1. maj eller efter aftale.

​Arbejdstiden er kl. 11.00 til 23.00 eller 24.00.

​Vi tilbyder:

  • Fast vagtplan på 37 timer, inkl. 2-3 fridage om ugen
  • Store medarbejderrabatter i restauranten, personaledag og personalefest
  • Sjove kolleger i et team på 5 tjenere, der samarbejder godt med køkkenet
  • Bornholms flotteste udsigt

​Vi forventer at du:

  • Har god erfaring med at servere i en a la carte restaurant eller er faglært
  • Møder veloplagt og præsentabel - og til tiden
  • Har godt kendskab til mad og vin
  • Taler dansk eller engelsk og meget gerne tysk
  • Er indstillet på at arbejde, når andre har fri og kan arbejde hele sommeren
  • Er en teamplayer og bidrager til den gode stemning – i restauranten og i køkkenet

​Har du spørgsmål?

​Så ring til indehaver Gabriela Jantzen på 56 96 92 01. Læs evt. mere på www.leport.dk eller https://www.facebook.com/leportvang/, hvor du også kan se vores anmeldelser.​ Hvis du vil søge stillingen, skal du sende din ansøgning til Gabriela Jantzen på: info@leport.dk.

Bliv kok på Bornholm hele højsæsonen​ 2025

​Gastronomien på Bornholm trækker mange turister til, og det kan du være med til i år, hvor Restaurant Le Port, Vang, søger en kok.

​Her laver du al maden fra bunden og er med til at udvikle en ny, spændende menu hver 14. dag sammen med din kollega og restaurantens køkkenchef. Vores speciale er klassiske franske retter med stor inspiration fra det nordiske køkken, lavet af friske, lokale råvarer.

​Gæsterne er både lokale og øens turister, der værdsætter den kulinariske oplevelse og udsigten ud over Østersøen. Gæster, der ofte kommer igen, fordi vi kræser ekstra for vores stamkunder. Derfor kan du glæde dig til at lave mad til feinschmecker, der anerkender din kogekunst og med rette forventer en rigtig god oplevelse.

​Køkkenteamet består af en køkkenchef, to kokke og to køkkenmedhjælpere, og restauranten har plads til 70 gæster ad gangen.

Krav:

Du skal være uddannet kok og tale enten dansk eller engelsk.

37 timer og 2-3 fridage om ugen

Stillingerne er på 37 timer om ugen. Hvis du gerne vil arbejde mere, får du selvfølgelig overtidsbetaling. Du har fri hver søndag og mandag, hvor restauranten har lukket + hver 4. lørdag jf. overenskomsten. Dog minus påskesøndag, pinsesøndag og søndag ifm. Folkemødet.

Arbejdstid kl. 10-22 eller 15-22.

Bor du ikke på Bornholm, kan du bo på et gratis værelse ifm. restauranten, hvor du har TV og køleskab samt udsigt udover Østersøen.

Ansættelse:
1. maj til 30. september eller efter aftale.

Løn:

Vi har overenskomst med Horesta og 3F Privat Service, Hotel og Restauration og lønner bedre end overenskomsterne.​

​Som kok på Le Port får du også god mulighed for at opleve Bornholms natur og kultur i din fritid. Blandt andet kan du rappelle eller køre mountainbike tæt på restauranten. Og du finder sikkert hurtigt ud af, hvorfor Bornholm for mange er den foretrukne feriedestination – hvis du ikke kender øen i forvejen.

Det er en fordel, at du har bil. Hvis ikke har vi en cykel, du kan låne hele sommeren.

Har du spørgsmål? Så ring til køkkenchef Kim Jantzen på 56 96 92 01 / 23 44 26 74 eller til Gabriela på 40 35 14 40


Læs evt. mere på www.leport.dk eller https://www.facebook.com/leportvang/, hvor du også kan se vores anmeldelser.​ Hvis du vil søge en af stillingerne skal du sende din ansøgning til Kim på info@leport.dk eller ringe til ham.

​Husk at booke bord

Hos Le Port oplever vi af og til op til 3 ugers ventetid i højsæsonen. Oplys venligst, hvis nogle af gæsterne er vegetarer eller har allergier, når du booker bord på vores restaurant. Så kan vi forberede særlige varianter af retterne til jer på forhånd. Vi har desværre ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

Er I 8 gæster eller mere, skal I booke bord ved at ringe +45 5696 9201.

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier