SENSOMMER-OPERA

KÆRLIGHED OG LÆNGSEL​

​LØRDAG DEN 21. SEPTEMBER KL. 18.30

Træd ind i en verden af hjertets dybeste længsler og kærlighedens magi. Oplev lidenskaben i hver tone og intensiteten i hver arie, når storslåede stemmer fortæller historier om håb, tab og genforening.

Denne aften vil tage dig med på en følelsesmæssig rejse, der efterlader dig betaget og rørt.

Gør dig klar til en uforglemmelig aften, hvor musikken taler direkte til hjertet.​

​Underholdningen foregår mellem retterne, så man har tid til at nyde både mad og musik

Julie MeeRa Lindberg (Sopran) blev i 2017 færdig uddannet fra Operaakademiet. Hun har flere sopranpartier bl. a. i Figaros Bryllup, Mozarts Requiem, Faurés Requiem, Mendelssohns Elias, Verdis Requiem, Rossinis Petite messe Solenelle, Forklädd Gud og Dvoraks Stabat Mater osv. osv. Julie har endvidere sunget på Le Port hvert år siden 2017.

Troel Roland (Pianist) er uddannet fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musik-konservatorium. Troels er aktiv som akkompagnatør og kammermusiker, og har bl. a. spillet Schuberts store sangcyklus, Winterreise, sammen med basbarytonen Simon Duus, direkte transmitteret i P2 Koncerten.

Han har desuden medvirket som pianist ved adskillige koncerter i ind- og udland og naturligvis på Le Port.

Frederik Paevatalu Rolin​

(Baryton) er også uddannet på Operaakademiet i København. Han har medvirket i Ravel’s opera les enfant et les Sortileges på Det Kongelige Musik-konservatorium og bl.a. sunget rollen som Schaunard i La Bohème, Baron Douphol i La Traviata, havmanden i Agnete og Havmanden, solist i Faurés Requiem , i Madame Butterfly etc. etc.

Frederik har i mange år sunget på Le Port.​​

Pris per person kr. 1050,- for 3-retters menu samt underholdning.

Billetter kan købes fra den 3. juni​

​Husk at booke bord

Hos Le Port oplever vi af og til op til 3 ugers ventetid i højsæsonen. Oplys venligst, hvis nogle af gæsterne er vegetarer eller har allergier, når du booker bord på vores restaurant. Så kan vi forberede særlige varianter af retterne til jer på forhånd. Vi har desværre ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

Er I 8 gæster eller mere, skal I booke bord ved at ringe +45 5696 9201.

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier