PÅSKEMENU

17. - 27. APRIL

Ovnbagt helleflynder, stenbiderrogn, sauce blanquette & ramsløg

Kr. 145,-

Friteret, pocheret æg, langtidsbagte skorzonerrødder, æggecreme & karse 

​Kr. 145,-

Lammekrone, ratatouille, pastinakcreme, rosmaringlace & kål

​Kr. 295,-

Oste med bærgelé & maltknækbrød 

Kr. 105,-

Citronfromage, makron, syltet & kandiseret citron

Kr. 105,-​

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 475,- Pris 5 retter 525,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 70,-​

Børneretter

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk