Påskemenu​

28. marts – 14. april​

FORRET

Saltet kold pocheret torsk, jomfruhummer, skaldyrsmayo

& peberrodscreme fraiche

MELLEMRET

Croquette af trøffelrisotto, grønkål & svampeskum

HOVEDRET

Oksefilet af Nordjysk Naturkød*, røget marv, sprøde jordskokker, kål,

puré & estragonglace

OSTE

4 slags oste med kompot & maltknækbrød

DESSERT

Citronfromage, brændt hvid chokolade, yoghurt-is

& kandiseret citron

Pris 3 retter 525,- (Retter med fed skrift)

Pris 4 retter 575,-

Pris 5 retter 625,-​​

​*Oksekødet kommer fra forskellige Kødkvægracer, der går og afgræsser naturarealer forår, sommer og sensommer. Her lever de kun af de græsser og urter mv. som findes naturligt på de enge, strandenge, overdrev, heder og moser. som et led i naturpleje. Alle de landmænd, som er tilknyttet Nordjysk Naturkød, er godkendt af Dyrenes Beskyttelse.

A LA CARTE

A la carte retter kan ikke indgå i menuprisen

​​

AKI Sibirian Baerii  Caviar, 30 gram

Kr. 495,-

Dagens fisk med nye kartofler & sæson grønt

Kr. 360,-

​​

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 85,-

Irish Coffee

Kr. 85,-​​​​

RETT​ER TIL BØRN

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i mindre udgave

Kr. 230,-

Menuens hovedret med sauce & kartoffel

​Kr. 230,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 95,-

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier