AFTENMENU
31. juli - 14. august
FORRET
Syltet makrel, kammuslingtatar, limemayo, pesto af grillet rød peber
MELLEMRET
Svampetoast med cremet reduceret flødesauce
HOVEDRET
Gastrokalv, croquette med brissel, syltede løg, grønne bønner, små bornholmske kartofler & basilikumsglace
OSTE
4 slags oste med kompot og maltknækbrød
DESSERT
Bornholmske blåbær, Vanilje-yoghurt-is, knust marengs og blåbær-sne
Pris 3 retter 535,- (Retter med fed skrift)
Pris 4 retter 575,-
Pris 5 retter 625,-
*Dansk Gastro Kalv er en krydsning mellem velkendte malkekvægsracer og klassisk kødkvæg. Det giver kalve med stor muskelfylde samt kød med en enestående mørhed og masser af smag. Dansk Gastro Kalv har to hjerter i Dyrevelfærdsordningen.