Aftenmenu​

​3. - 13. juni

FORRET

Koldrøget torsk, søkogte rejer, æble, jordskokkecremem & jordskokkechips

MELLEMRET

Aspargestærte, aspargescrudite, smørcrunch, & vesterhavsskum

HOVEDRET

Gastrokalv*, friskbælgede ærter,  forårsløg, stegte majroer & salvieglace

OSTE

4 slags oste med kompot og maltknækbrød

DESSERT

Jordbær, jordbærcreme, yoghurt-is & brændt chokolade

Pris 3 retter 525,- (Retter med fed skrift)

Pris 4 retter 575,-

Pris 5 retter 625,-​​

​*Dansk Gastro Kalv er en krydsning mellem velkendte malkekvægsracer og klassisk kødkvæg. Det giver kalve med stor muskelfylde samt kød med en enestående mørhed og masser af smag. Dansk Gastro Kalv har to hjerter i Dyrevelfærdsordningen.

A LA CARTE

A la carte retter kan ikke indgå i menuprisen

​​

AKI Sibirian Baerii  Caviar, 30 gram

Kr. 495,-

Dagens fisk med nye kartofler & sæson grønt

Kr. 360,-

​​

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 85,-

Irish Coffee

Kr. 85,-​​​​

RETT​ER TIL BØRN

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i mindre udgave

Kr. 230,-

Menuens hovedret med sauce & kartoffel

​Kr. 230,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 95,-

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier