Om Le Port​

God mad med hygge og havudsigt

Her er opskriften på rigtig god aften:

Tag til et af de bedste spisesteder på Bornholm, tæt på et af de smukkeste steder på øen – med havudsigt og frit kig til Hammeren og Hammershus. Tilsæt så god, klassisk mad fra det danske og franske køkken, og med et internationalt anstrøg. Læg hertil den gode, personlige service, og saml så det hele i en restaurant med en imponerende, vestvendt, solrig terrasse og hyggelige lokaler. Så har du en aften på Le Port.

Et besøg på Le Port byder altid på hygge og spændende oplevelser: Fra Bornholms smukkeste havudsigt og de fantastiske solnedgange i sommerhalvåret til den hyggelige knitren fra pejsen om vinteren. Og så er der de talrige arrangementer, hvor du året rundt får god underholdning til din mad.

Få en plads i hyggen​

Vi byder velkommen i Vang blot en smuttur fra Hammershus og 20 minutters bilkørsel fra Rønne.

Her hos værtsparret Gabriela og Kim Jantzen er der højt til loftet – og himlen – for klassiske dyder som venlig og personlig betjening samt god kokke-kunst bliver holdt i hævd.

Den gode kvalitet kommer blandt andet ved at bruge gode, friske råvarer året rundt, gerne lokale og økologiske.

Fra forår til efterår kan terrassen rumme ca. 100 gæster, og vi har sørget for parasoller med varmelamper, så aftenerne og sæsonen kan forlænges. Der er hyggeligt derude med den utrolige havudsigt.

Den kan også nydes indefra gennem de store panoramavinduer.

Her kan vi hygge om 60 gæster i indbydende lokaler med levende lys, friske blomster, hvide duge og ild i pejsen, på kølige aftener.​

Vi lægger vægt på en uformel atmosfære, hvor der er plads til både romantiske middage og forretningsfrokoster. Børn er selvfølgelig også velkomne.

Le Port er bare et af den slags steder, der skal opleves. Du kan få et indtryk af atmosfæren og den smukke havudsigt i vores galleri her.​

Tryk for at se Elitesmiley​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk