Baryton Guido Paevatalu, tenor Niels Jørgen Riis, sopran Signe Asmussen, Sidsel Aja Eriksen, mezzosopran og pianist Leif Greibe vil denne aften glæde os med deres skønne sang og musik.
Hvis vejret tillader vil de lægge til i Vang Havn med deres smukke sejlskib.
Aftenens forløb:
Vi serverer et glas bobler, en 3-retters menu kreeret af sommerens råvarer . Underholdningen foregår mellem serveringerne, så man har tid til at nyde både musik og mad.
3 retters menu, bobler & underholdning kr. 1125,- pr. person
Billetter kan købes her
KØB BILLETTER
MENU
Rimmet, røget laks, snekarabbe, vandmelon & purløgsmayo
Oksefilet af Nordjysk Naturkød*, stegte kirsebær, kantareller, rødløgschutney & timiansglace
Danske jordbær, limecreme, estragon-chokolade & jordbærsorbet
*Kvægene er på græs mindst 120-150 dage om året, hovedsageligt på enge, strandenge, overdrev, heder og moser. På denne måde bevares og beskyttes de nordjyske naturområder, som er truet af tilgroning. Alle de landmænd, som er tilknyttet Nordjysk Naturkød, er godkendt af Dyrenes Beskyttelse.