Aftenmenu​

4. - 18. APRIL 2025

FORRET
Koldrøget torsk, tuntatar, skilt peberrodsfløde, jordskok & rogn

​MELLEMRET
Friteret, pocheret økologisk æg, syrnet skum, grønkål, brændt porre & ramsløg
​​
​HOVEDRET
Grillet bryst af *"Hopballe" kylling, farseret morkel, svampegastrique & kyllingefume

​OST

4 slags ost med blommechutney & maltknækbrød

​DESSERT
​Marcipan/mandelbagt æblekage med yoghurt/vaniljeis & chokoladecreme
       
​        3 retter: Forret, hovedret og dessert.                         Pris kr. 555
    4 retter: Vegetarisk mellemret tilføjes.                     Pris kr. 600
    5 retter: 4 retter samt en lækker osteservering                                                                inden desserten.                                             Pris kr. 650

Ønskes fisk i stedet for kød som hovedret, kan dette indgå i menuen mod et tillæg på 75,-

Vegetarisk hovedret kan forudbestilles.

*​En Velfærdskylling fra Hopballe Mølle har 4-5 gange så meget plads som en konventionel kylling.

Pladsen gør, at kyllingerne rører sig meget mere, det giver muskler, mørkere kød, mere smag og en
fastere konsistens.

Hver aften slukkes lyset og kyllingerne får 8 timers ubrudt søvn, som forbedrer trivslen. Efter 65-74
dage bliver Hopballekyllingerne skånsomt håndindfanget og fragtet fra kyllingehusene til slagteriet.

EKSTRA SMAGSOPLEVELSER

- før eller efter maden

AKI Sibirian Baerii  Caviar, 30 gram

Kr. 525,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler

Kr. 85,-

Irish Coffee

​Kr. 95,-​​​​

RETT​ER TIL BØRN

(Børn til og med 12 år)

Fisk som hovedret  i mindre udgave

Kr. 255,-

Menuens hovedret med sauce & kartoffel

​Kr. 235,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 95,-

Gode råd til bestilling af taxi hjem i samarbejde med DANTAXI

Bestil i god tid: For at undgå ventetid anbefaler vi, at I bestiller i god tid. Giv gerne tjeneren besked cirka 45 minutter før den ønskede afgangstid.

Samkørsel: Forhør jer hos tjeneren om muligheden for at samkøre med andre gæster der skal til den samme destination som jer. Det sparer på miljøet, på pengepungen, samt reducerer ventetiden for alle.

Afbestil eller giv besked ved forsinkelser​

Selskaber & arrangementer på Le Port

Hos Restaurant Le Port har vi mange års erfaring med at afholde selskaber og reception i vores smukke, indbydende festlokaler i vores restaurant i Hasle på Bornholm. Vores dygtige og professionelle ansatte vil stå for hele arrangements udformning, så du kan nyde din dag sammen med dine nærmeste med vores selskaber.

Kontakt & booking

Restaurant Le Port

​Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

+45 56 96 92 01

info@leport.dk

serapport

Åbningstider

Restauranten har lukket fra 30. oktober til 28. marts. Se udvidede åbningstider her

Fra 28. marts – 30. april:

Onsdag – lørdag: Kl. 12:00 – kl. 23:00

Fra 1. maj – 30. september

Tirsdag – lørdag: 12:00 – kl. 23:00​

Sociale medier