AFTENMENU:  1. - 23. OKTOBER
	FORRET
	Jomfruhummer, saltet agurk, røget mayo, malt, peberrod & dild-olie
	
	MELLEMRET
	Jordskokketærte, trøffelskum & jordskokkechips
	
	HOVEDRET
	Oksefilet af Nordjysk Naturkød, bagt græskar, svampe & morkelglace
	
	OSTE
	4 slags oste med kompot og maltknækbrød
	
	DESSERT
	Æble/mandelkage, yoghurtfromage, æble/basilikumssorbet & twill
	
	3 retter: Forret, hovedret og dessert.                                  Pris kr. 555
	4 retter: Vegetarisk mellemret tilføjes.                               Pris kr. 600
	5 retter: 4 retter samt en lækker osteanretning 
	  inden desserten                                                         Pris kr. 650
	
	Ved forudbestilling er det muligt at vælge fisk som hovedret i stedet for kød mod et tillæg på 75 kr.
	Vegetarisk hovedret tilbydes ligeledes ved forudbestilling.