Operette & Musical

Fredag den 21. og lørdag den 22. september fra kl. 18:00

Glem hverdagens strabadser med skøn musik og dejlig mad. Baryton Frederik Rolin og Pianist Troels Roland gæster igen Le Port med deres forrygende sang og klaverspil. Denne gang har de selskab af sopran Julie Albertsen.

Der vil være brudstykker fra alle de bedste og mest kendte operetter og musicals.  Bl.a.:  ”Den Glade Enke”,  

M/S Pinafore”,”En Sommer i Tyrol”, ”Flagermusen” samt mange flere.

 

 

 

Operettemenu

Saltet torsk, aske, dild, mayo, blomkål & salat

 

Kalvefilet, kantareller, dehydreret rødbede, grillet aubergine
& sherryglace

 

Æblepuré, æblekaramel, vaniljeis & tørret æble

 

 

 Pris per person for 3 retters menu og underholdning Kr. 695,-
 (Kun mod forudbestilling, samt femvisning af kulturugebadge)

Lidt om kunstnerne:

Frederik Paevatalu Rolin (baryton) afsluttede sine studier ved Det kongelige Musikkonservatorium i København og studerer nu på Operaakademiet i København. Udover allerede at have medvirket i talrige operetter og operaer modtog han i foråret 2016, “Leoniè Sonning Musikfonds Stipendium”.

Julie Albertsen påbegyndte i 2012 sit kandidatstudium på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Hanna Hjort, hvilket hun færdiggjorde med højeste karakter i 2014.
Ved siden af sine studier var Julie aktiv som solist i det danske koncertliv, hvor hun har medvirket  i både Faurés ’Requiem’ og Mozarts ’Requiem’. I februar 2016 debuterer Julie på Det Kongelige Teater i rollen som Barbarina i ’Figaros Bryllup’.

Troels Roland  afsluttede I 2013 sin klaveruddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium med topkarakter, hvor han studerede hos professor Anne Øland i klaver og Søren Rastogi i akkompagnement og kammermusik.

Som repetitør har Troels Roland arbejdet med projekter på Operaakademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Troels Roland har modtaget Léonie Sonnigs Musikfonds Stipendium i 2015 samt legater fra bl.a. Idella fonden og den Böhmske fond