Påskemenu​

8. - 22. april

Menu

Letsaltet, frisk stenbiderrogn , pocheret æggeblomme​,

creme fraiche, syltet rødløg & smørristet rugbrød

Kr. 155,-

Ravioli med fyld af ricotta & spinat, urte beurre blanc 

& parmesan chips

Kr. 145,-

Bryst af Rokkedahl-kylling, sprødt skind, morkelfløde, skorzonerrod,

forårsløg & kyllingfumet

Udvalg af oste med havtornmarmelade & maltknækbrød

Kr. 115,-

Mørk chokoladebar med hindbærmousse, hindbærsorbet

& karamel

Kr. 105,-

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,- Pris 5 retter 535,-

A la Carte

Nedenstående retter indgår ikke i menuens pris.

De kan dog sammensættes med de enkelte menuretter til a la cartepris


Dagens Fisk
Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 70,-​

​​

Retter til børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk