Menu​

​28. marts - 16. april

Sprød vaffel med frisk stenbiderrogn, ​glaseret jomfruhummer,

syltet rødløg & creme fraiche skum

Kr. 145,-

Jordskokkesouffles, jordskokkecreme, hasselnød & blomkål

Kr. 145,-

Kalv, kalvebrissel, skorzonerrod, persillerodscreme,

persillesmør & merianglace

Kr. 295,-

Danske & udenlandske oste med bærgelé & maltknækbrød

kr. 105,-

Kokosbagt æblekage, calvados, chokolade&

yoghurt-is

Kr. 105,-

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 475,-   Pris 5 retter 525,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk