​JULEMENU

3. - 29. december

Ovnbagt torsk med linser, blomkål og blomkålskum​

Røget andebryst, andeconfit, syltede grønne tomater & bærgelé

Sprængt økologisk svinebryst med svær, grønkål, æbler, kastanjer og trøffelglace

​4 slags ost & maltknækbrød​

Hvid chokolademousse, blommer i madeira & yoghurt-is​

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,-   Pris 5 retter 535,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 315,-

Dagens fisk

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade & brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Retter til Børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk