Menu​

6. - 16. juli

Stegt filet af multe, sc. blanquette, ærter, spidskål & purløgssmør

Kr. 155,-

Marineret aspargesbroccoli, rygeostcreme, syltede sennepsfrø,

grissini  med parmesan

Kr. 145,-

Ballotine af poussin, braiserede lår, majssauce, nye gulerødder,

sommertrøffel & kartoffel

Kr. 295,-

Danske & udenlandske oste,stikkelsbærkompot & maltknækbrød

​Kr. 105,-

Jordbærsorbet, hvid chokomousse, sødskærm, twill og jordbær

​​Kr. 105,-

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,-   Pris 5 retter 535,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk

Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace & kartoffel

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk