MENU​

22. maj - 2. juni

Rødtungefilet, blåmuslinger, muslingefumé & purløg

Kr. 155,-

Marinerede hvide asparges med basilikumcreme

Kr. 145,-

Kotelet af frilandsgris fra Hestbjerg Øko-landbrug,

små porrer, svær & æble-timiansky

​​Kr. 295,-

Oste med citrongelé og maltknækbrød

Kr. 105,-

Skovmærkemousse, hyldeblomst granité & crumble

Kr. 105

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,- Pris 5 retter 535,-​

A la Carte​

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk

Kr. 315,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace

Kr. 315,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 70,-​

Børneretter​

Dagens fisk (Mindre portion)

Kr. 150,-

Pasta med kødsauce

Kr. 130,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,-​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk