Menu​

19. - 31. AUGUST

Havtaskefilet med hummerfløde, dildsmør, porre og blomkål

Kr. 155,-

Glaceret saltbagt selleri, sellericreme, græskarkerner

og sellerichips

Kr. 145,-

Freygaard oksefilet*, andelever kroquette, cognacglace, trøffel/pastinakpuré,

Kartoffel & svampe

​Kr. 295,-

Oste, brændte figner & maltknækbrød

​Kr. 105,-

Bornholmske blåbær, hvid chokolade, blåbærmousse, macaroons

& blåbærsorbet

​ ​Kr. 105,-


Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,-   Pris 5 retter 535,-

*​Freygaard-Guldvinder ved World Steak Challenge 2018. Finsk kødkvæg opdrættet på de finske græsmarker

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk

Kr. 315,-


Kjærstup chokolade og brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk