​MENU

​17.- 27. JULI

Jomfruhummer, syltet radise, fennikelcrumble,

hummermayo & blegselleri

Kr. 155,- 

Grillet polenta, syltet skorzonerrod, stegt bladbede & Vesterhavsost

Kr. 145,-

   Let sprængt økologisk svinebryst*, brændt syltet skalotteløg, pastinakpuré,

svampe, sommerkål & timianssky

Kr. 295,-

Oste, rabarber & maltknækbrød

Kr. 105,-

Hindbær, mazarin, hindbærmarengs, hindbærsorbet

& mandelkaramelbrud

​Kr. 105,-

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,- Pris 5 retter 535,-

*Vi benytter svinekød fra Hestbjerg økologiske & bæredygtige landbrug, hvor grisene blandt andet går og roder mellem grantræer og popler

A la carte​

Nedenstående retter indgår ikke i menuens pris.

De kan dog sammensættes med de enkelte menuretter til a la cartepris


Dagens Fisk
Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 70,-​


Retter til børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk