MENU

11. - 21. maj

Hvide asparges, jomfruhummer,

hollandaise & purløg

Kr. 155,-

Rørt oksetatar, kartoffelchips, peberrrodsmayo, 

rødbederelish & rødbedestøv

​Kr. 155,-

Kalveculotte, shiitake-svampe, pak choy, majroer,

trøffelglace & kartoffel

​Kr. 295,-

Oste med blommekompot & maltknækbrød 

Kr. 105,-

Hvid choko trøffel, kærnemælkssorbet & rabarber

Kr. 105,-​

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,- Pris 5 retter 535,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 70,-​

Børneretter

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk