Menu​

11. - 19. september

Hummerconsommé, jomfruhummer, fisk & urter

Kr. 155,-

Røget andebryst, brombærgelé, æblechutney 

& æblechips

Kr. 145,-

Gastrokalv, kantareller, små porrer, persillerodspuré

& portvinsglace

​Kr. 295,-

Oste, kirsebærgelé & maltknækbrød

​Kr. 105,-

Brændte bornholmske figner, tørret yoghurt, blåbær

& chokoladeis

​ ​Kr. 105,-


Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,-   Pris 5 retter 535,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk

Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel 

Kr. 315,-​


Kjærstup chokolade og brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Retter til Børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk