Menu​ 29. september – 11. oktober

Østersøtorsk, bagt rødbede, jordskokker
& sennepskum

Kr. 145,00

Terrin af vagtel, foie gras, syltede brombær
& appelsin

Kr. 140,00

Sprængt kalvespidsbryst, græskar, svampekroquette
& timiansglace

Kr. 290,00

Oste,pæregelé daddelkompot
Kr. 105,00

Æblesorbet, saltet æblekaramel, puré
​& ​mandeltuile

​Kr. 95,00​

​Pris 2 retter 370- (Retter med fed skrift)
Pris 3 retter 420,- (Retter med fed skrift)
Pris 4 retter 470,-
Pris 5 retter 515,

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 290,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace
Kr. 295,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 60,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter

Dagens fisk (Mindre portion)
Kr. 145,-

Pasta med kødsauce
Kr. 115,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

På Le Port bliver betaling med kreditkort pålagt det gebyr som Le Port bliver opkrævet hos vores leverandør.
Dankort er ikke pålagt gebyr i henhold til dansk lovgivning.

Restaurant Le Port

Vang 81
3790 Hasle