FROKOST

   Frokostkort fra kl. 12:00 til kl. 15:00

 Christiansøpigens kryddersild, bacon, æblesalat og ramsløgKr. 120,00​
 Friskkogt torskerogn (Bukser) rejer, mayo og hummerchipsKr. 125,00​
 Koldrøget tosk, syltede løg, jordskokker og peberrodscremeKr. 125,00​
 Røget landkylling, kyllingesalat, seranoskinke og tørrede asierKr. 130,00​
​Rørt kalvetatar, peberrod, svampemayo og tørrede svampeKr. 140,00​
3 slags oste med tilbehør​Kr.  95,00​
 Kiksekage med sorbet og bærKr.  70,00​
Kjærstup chokolade (Lidt sødt til kaffen)​Kr.  65,00​

PÅSKEMENU – FROKOST

Saltet torsk, stenbiderrogn & syrlig mousselinesauce

Lam med jordskokker, ramsløg & selleripûre

Mazarin, syltede pecannødder, vanijeis & bær

Pris per person kr. 295,00

Menuen serveres:

Torsdag den 29. marts – søndag den 1. april fra kl. 12:00 til kl. 14:30

Restaurant Le Port

Vang 81
3790 Hasle