Aftenmenu 9. – 18. maj

Hvide asparges, jomfruhummer
& asparges skum
Kr. 145,-

Chevise af havtaske, blomkål, hasselnødder
& basilikum creme
Kr. 135,-

Pocheret bryst af landkylling, sprødt skind, forårsløg
& sauce blanquette
Kr. 295,-

Danske og Europæiske oste, knækbrød
& passionsfrugt gele
Kr. 105,-

Mørk chokolade trøffel kage, hvid trøffel, marineret rabarber
& rabarber sorbet
Kr. 95,-

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 475,-
Pris 5 retter 520,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 290,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace
Kr. 295,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​ (Til og med 12 år)

Dagens fisk  (Mindre portion)
Kr. 150,-

Pasta med kødsauce
Kr. 115,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

 

Restaurant Le Port

Vang 81
3790 Hasle