Aftenmenu

20. – 27. oktober

Græskarsuppe, stegt kammusling, græskarkerner
& koriander
Kr. 145,-

 

Koldrøget torsk, rejemayo, knækbrød og jordskokker
Kr. 155,-

 

Kalvebryst, braisseret kalvekæbe, gulerodspure, rosenkål 
& svampeglace
Kr. 295,-

 

Danske og europæiske oste og maltknækbrød
Kr. 105,-

 

Crème Brûlée, æblesorbet, tørrede æbler & hvid chokolade
Kr. 105,-

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 475,-
Pris 5 retter 520,-

 

          A la Carte​

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace
Kr. 315,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​

Dagens fisk (Mindre portion)
Kr. 160,-

Pasta med kødsauce
Kr. 130,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-