Aftenmenu 17. – 30. juli

Blækspruttesalat, oliven, kartoffel, rejer, koriander
& butterdej
Kr. 145,00

 

Friteret kalvebrissel, lardo, løgchutney, æblegele
Kr. 155,00

 

Oksecuvette, svampe, palmekål, små gulerødder
& cognacglace
Kr. 295,00

 

Danske og udenlanske oste,
med maltknækbrød
Kr. 105,00

 

Blåbær, kokossorbet, kokosflager
& blåbærmazarin
Kr. 105,00

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 475,-
Pris 5 retter 520,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-


​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​ (Til og med 12 år)

Dagens fisk  (Mindre portion)
Kr. 160,-

Pasta med kødsauce
Kr. 130-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

 

Restaurant Le Port

Vang 81
3790 Hasle