Aftenmenu 10. – 20. august

Rimmet, røget laks, chilichutney & koriandercreme
Kr. 145,00

 

Ravioli med ricotta, spinat, langtidsbagte tomater
& parmesanflager
Kr. 145,00

 

Marmoreret okse, grønkål, svampe, svampecroquette, estragonglace
& selleri
Kr. 295,00

 

Danske og udenlandske oste,
med maltknækbrød
Kr. 105,00

 

Bornholmske blåbær, kærnemælks-is, kammerjunker,
blåbær-sne, marengs og saltet karamel
Kr. 105,00

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 475,-
Pris 5 retter 520,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-


​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​ (Til og med 12 år)

Dagens fisk  (Mindre portion)
Kr. 160,-

Pasta med kødsauce
Kr. 130-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-

 

Restaurant Le Port

Vang 81
3790 Hasle