Aftenmenu

29. maj – 13. juni

Rødtunge, hummercrunch, beder, bok choy og blomkålsskum
Kr. 145,-

Røget kalv, marinerede asparges, foie gras og svær
Kr. 135,-

Stegt perlehønebryst, morkel, friskbælgede ærter, sommerkål og svampefløde
Kr. 295,-

Danske og europæiske oste og maltknækbrød
Kr. 105,-

Rabarber, rabarberfragilité, hvid choko-is og glastwill
95,-

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 475,-
Pris 5 retter 520,-

 

          A la Carte​

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 290,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace
Kr. 295,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​

Dagens fisk (Mindre portion)
Kr. 150,-

Pasta med kødsauce
Kr. 115,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-