Menu

7. - 19. august


Krabbesalat, marineret ræddike, friskbælgede ærter,

basilikumcreme & dildmayo

Kr. 160,-

Forårsrulle med svampe, parmesan, trøffelskum 

& sommertrøffel

Kr. 150,-

Sprængt, braiseret, økologisk svinebryst, smørglaseret morbær,

rødbeder, grillet squash & estragonglace

​Kr. 300,-

Udvalg af oste med hybenkompot

& maltknækbrød

Kr. 110,-

Bornholmske blåbær, hvid chokocreme, blåbærsorbet,

tørret yoghurt & macarons

Kr. 110,-

Pris 2 retter 390,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 440,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 490,- Pris 5 retter 540,-

A la Carte

Nedenstående retter indgår ikke i menuens pris.

De kan dog sammensættes med de enkelte menuretter til a la cartepris


Dagens Fisk
Kr. 320,-

Ribeye med sommergrønt, glace og kartoffel

Kr. 320,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 75,-​

​​

Retter til børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i lidt mindre størrelse

Kr. 200,00

Steak med kartofler, sommerggrønt og sauce

Kr. 200,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 85,00​​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk