Menu

29. maj - 9. juni

Menu

Rimmet, brændt kammusling, ærtepuré, nye ærter,

dild & creme fraiche

Kr. 160,-

Grillet polenta, små nye gulerødder, stegt skorzonerrod

& Vesterhavsost

Kr. 150,-

Cuvette af kornfedet okse, hvide asparges, syltet forårsløg,

merianglace & nye bornholmske kartofler

​Kr. 300,-

Udvalg af oste med hasselnødder & saltet agurk

Kr. 110,-

Chokoladetrøffel, syltet rabarber, rabarbergelé,

skovmærkeis & tuille

Kr. 110,-

Pris 2 retter 390,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 440,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 490,- Pris 5 retter 540,-

A la Carte

Nedenstående retter indgår ikke i menuens pris.

De kan dog sammensættes med de enkelte menuretter til a la cartepris


Dagens Fisk
Kr. 320,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 320,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 75,-​

​​

Retter til børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 160,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk