​MENU

18. - 28. maj 2020

Helleflynder, sauce blanquette, fjordrejer

& ramsløgsmør

Kr. 160,-

Marinerede asparges, basilikumscreme, frissésalat

& aspargescrudité

Kr. 150,-

Bryst af Rokkedahl-kylling, sprødt skind, morkelfløde,

forårsløg & nye bornholmske kartofler

Kr. 300,-

Oste & maltknækbrød

Kr. 110,-

Marinerede rabarber, rabarbermousse, rabarbersorbet,

makron & hvid chokolade

​Kr. 110,-

Pris 2 retter 390,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 440,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 490,- Pris 5 retter 540,-

A la carte​

Nedenstående retter indgår ikke i menuens pris.

De kan dog sammensættes med de enkelte menuretter til a la cartepris


Dagens Fisk
Kr. 320,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 320,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 70,-​


Retter til børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 160,00

Pasta med kødsauce

Kr. 130,00

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk