​MENU

12. - 22. september 2020

  Gravad torsk, grillet peberfrugt, tomat, blegselleri-cruditè

& dildmayo

Kr. 160,- 

Ravioli med grønkål & vesterhavsost. Tørret grønkål, skilt kærnemælk 

& persillesmør

Kr. 150,-

Oksesteak, braiseret svinekæbe, bagt græskar, rosmarin-glace,

syltet & blancheret løg

Kr. 300,-

Oste, brændte figner & maltknækbrød

Kr. 110,-

Bagte blommer, hyldebærgelé, hvid chokoladecreme, mælketuille &

flødeis med fennikel

​Kr. 110,-

Pris 2 retter 390,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 440,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 490,- Pris 5 retter 540,-

A la carte​

Nedenstående retter indgår ikke i menuens pris.

De kan dog sammensættes med de enkelte menuretter til a la cartepris


Dagens Fisk
Kr. 320,-

Kjærstup chokolade og brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee

Kr. 75,-​


Retter til børn

(KUN til børn til og med 12 år)

Dagens fisk i mindre udgave

Kr. 200,00

Steak med sommergrønt, sauce og kartoffel

​Kr. 200,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 85,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk