Julemenu 
22. november til 29. december 

 

Letsaltet pocheret torsk, sennepsskum, rødbedegelé,
bacon og vagtelæg
 

 

Enebærrøget øko-gris, med sprød svær, brændt løg og dildfrøcreme

 

Rosastegt andebryst, calvadossauce, croquette af confiteret andelår og orange

 

Oste med rødvinspocheret pære og maltknækbrød

 

Chokoladeterrine på pralinébund, kirsebær
sorbet, syltede valnødder og korender

 

Pris 2 retter 375,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 425,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 475,-

Pris 5 retter 520,-

A la Carte​

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-

Rib eye med rodfrugter, kartoffel og glace
Kr. 315,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​

Dagens fisk (Mindre portion)
Kr. 160,-

Pasta med kødsauce
Kr. 130,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-