​JULEMENU

26. november -29. december

Røget torsk, æblepeberrod, frissésalat, rørhattechips

& cruditeé

Kr. 160,-

blomkålskroquette med vesterhavsskum

​Kr. 150-

Stegt andebryst, bagt jordskok, tyttebær, grønkål, kastanjepuré,

glace & kartoffel

Kr. 300,-

​4 slags ost, rødvinskogte rosiner, valnødder

& maltknækbrød​

​Kr. 110,-

Chokoladetrøffelkage, sveske/armagnac-is & mandarinsalat

Kr. 110,-

Pris 2 retter 390,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 440,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 490,-   Pris 5 retter 540,-

A la Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 320,-

Dagens fisk

Kr. 320,-

Kjærstup chokolade & brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 75,-

Retter til Børn

(Børn til og med 12 år)

Dagens fisk i mindre udgave

Kr. 200,00

Steak med sommergrønt, sauce og kartoffel

​Kr. 200,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 85,00​

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk