JUL  OG NYTÅR PÅ LE PORT​

ÅBNINGSTIDER

21. november – 21. december:

Torsdag- lørdag
kl.17:30 – kl. 20:30

JULEFROKOST:

Hold gerne Deres julefrokost på Le Port.

Vi åbner ved forudbestilling af min. 8 kuverter.

Ring  på 56969201 eller send en e-mail til info@leport.dk for at aftale mad og drikke

JUL & NYTÅR

Åbent: 22, 27, 28 & 29. december

kl.18:00 – kl. 20:30

Lukket: 23, 24, 25, 26 & 30. december

Tirsdag den 31. december

​Nytårsmenu “ud af huset”​

NYTÅRSMENU "Ud af huset"​​

Brug tiden sammen med dine gæster istedet for i køkkenet

Hent nytårsmenuen på Le Port

Se menu og bestil

JULEMENU

Ovnbagt torsk med linser, blomkål og blomkålskum

Røget andebryst, andeconfit, syltede grønne tomater & bærgelé

Sprængt økologisk svinebryst med svær, grønkål, æbler, kastanjer og trøffelglace

4 slags ost & maltknækbrød

Hvid chokolademousse, blommer i madeira & yoghurt-is​

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)
Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)
Pris 4 retter 485,- Pris 5 retter 535,-

BOOK BORD

A LA CARTE

​Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

​​

Dagens fisk

Kr. 315,-

Ribeye med rodfrugter, glace og kartoffel

Kr. 315,-

Kjærstup chokolade & brændte mandler

Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-


RETTER TIL BØRN

Dagens fisk i børnestørrelse

Kr. 150,-

Pasta med kødsauce

Kr. 130,-

Hjemmelavet regnbueis med friske bær

Kr. 75,-

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk