​Gourmetrestaurant med den smukkeste udsigt på hele Bornholm

​Nyd vores nordiske gourmetmad med havudsigt til Hammershus

Hos Restaurant Le Port finder du en gourmetrestaurant på Bornholm med den bedste udsigt på hele øen.

Vi serverer nordisk gourmetmad med fokus på lokale råvarer. Maden kan du nyde i smukke rammer med en uimodståelig havudsigt til Hammershus. Du kan både indtage vores mad på vores indbydende terrasse, eller du kan nyde den indenfor i vores restaurant. Her har vi indrettet os i en elegant og smuk stil, som ikke tager fokus fra de store panoramavinduer, der øjeblikkeligt tryllefanger med den smukke udsigt.

Franskinspireret mad med nordiske rødder

Når du besøger vores gourmetrestaurant, vil du kunne vælge mellem spændende retter fra vores franskinspirerede menukort. Vi er dog en restaurant med stærke nordiske rødder, og derfor vil vores menukort naturligvis også have et nordisk islæt.

Vi forsøger altid, så vidt muligt, at tilberede vores mad med lokale råvarer i sæson. Med en beliggenhed på Bornholm er det især fisk og skaldyr, der står vores hjerte nær. Det er altid sæsontro og veltilberedt, og det bliver serveret af vores professionelle personale.

Besøg vores gourmetrestaurant og få en komplet gourmetoplevelse

Vores gourmetrestaurant er et besøg værd, hvis du befinder dig på Bornholm og ønsker at indtage et veltilberedt måltid med de bedste råvarer, samtidig med at du nyder Bornholms bedste havudsigt til Hammershus.

Vi tilbyder udeservering hver dag fra d. 1. maj og frem til d. 1. oktober, såfremt vejret tillader det. Hvis du vil være sikker på at kunne nyde din gourmetmiddag på vores terrasse, anbefaler vi, at du kontakter os og reserverer bord på forhånd. 

Ønsker du et vinduesbord indenfor i restauranten, anbefaler vi ligeledes, at du kontakter os på forhånd for at reservere bord.

Du behøver dog ikke at sidde ved et vinduesbord i vores gourmetrestaurant for at nyde vores smukke udsigt. Med vores store panoramavinduer er du garanteret den smukkeste udsigt, uanset hvilket bord du sidder ved.

​​

tripadvisor

​Vores første men ikke sidste

Vores første men ikke sidste besøg på denne dejlige restaurant. Alt i alt en dejlig oplevelse med dejlig mad, vin og service ...

Læs hele anmeldelsen

tripadvisor

​Perfekt

Frokost for to, en kold oktoberdag. Dejlig rimmet laks og kalvetatar (lækkert anrettet og afstemt tilbehør). Vi fik på husets ...

Læs hele anmeldelsen

facebookinstagram

​Tlf.: 56 96 92 01 | E-mail: info@leport.dk

CVR 30941624

​Restaurant Le Port | Find vej

Vang 81, Vang, 3790 Hasle​