Vil du opleve Bornholm, når øen er allersmukkest og prøve dig selv af i et anerkendt køkken?
Du bruger de bedste lokale råvarer – blandt andet fra vores egen køkkenhave og den lokale natur og sammen med køkkenchefen udvikler du vores menukort, som er i konstant forandring.
Le Port laver klassiske, franske retter med stor inspiration fra det nordiske køkken. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med vores køkkenchef, 1 kok og 2 elever og 2 opvaskere.
Du bruger det meste af din tid på at lave a la carte. Vi tilbereder al maden helt fra bunden og skifter menu hver 10. dag.
Du får gode kolleger og gode forhold
Du bliver en del af et tæt team, hvor du hurtigt lærer alle dine kolleger at kende – både dem i køkkenet og tjenerne og der står et værelse klar til dig med fantastisk udsigt.
Selve arbejdet er på overenskomst. Overtid er en mulighed, som du selv styrer, om du vil tage imod. Du får selvfølgelig løn for al den tid, du er på arbejde.