Praktisk information​

BORDRESERVATION:

Vi beder venligst om at tidspunkt for bordbestilling overholdes, da vi planlægger aftenens bestillinger, så vi kan yde alle gæster en god service. Hvis De er forsinket mere end 10 minutter, bedes De give besked, da vi ellers forbeholder os ret til at frigive bordreservationen.

Selskaber på 8 personer og derover, bedes aftale menu med betjeningen før ankomst.

Terrassen er åben for servering fra omkring maj til september, forudsat vejret tillader det.

Vi tager ikke imod bordreservationer på terrassen, på denne måde er alle gæster sikret bord uanset vejret.

Vinduesbord: Vi forsøger at imødekomme gæsters ønsker om vinduesbord, men da vi ikke har så mange pladser ved vinduerne, kan vi ikke love det. Vi har imidlertid store panoramavinduer, så der er god udsigt ved alle borde.

SPECIELLE KOST-ØNSKER:

Vi tilbyder glutenfrit brød mod forudbestilling. Alle andre allergier bedes også oplyst ved bordbestilling. Det kan skrives i kommentarfeltet. Vi laver gerne mad til vegetarer mod forudbestilling, dog har vi ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

BARNEVOGNE OG KLAPVOGNE:

Må gerne medtages i restauranten, såfremt de ikke er til gene for andre gæster.​

HUNDE:

Må gerne medtages i restauranten, såfremt de er rolige og kan ligge under eller tæt ved bordet.

DIVERSE- SELSKABER:

Restauranten kan bookes til selskaber – til både frokost og til aften, hvor der er plads til max 55 personer, afhængig af arrangementets karakter.

For at holde et selskab fra.1. maj til 1. oktober vil der blive opkrævet lokaleleje, såfremt man er færre end 40 personer og ønsker restauranten lukket for andre gæster.

Vi har ingen faste selskabsmenuer, men aftaler alt til festen i tæt dialog med gæsten.

Derefter sendes en kontrakt med den aftalte menu, tidsramme og betalings- og afbestillingsbetingelser

UFORUDSETE HINDRINGER:

Da vi kun bruger friske råvarer, og indimellem løber ind i udfordringer med levering, da kan derfor forekomme ændringer i menuen forbeholder os ret til at lave ændringer i retterne uden varsel.

Vi tager forbehold for uforudsete forhindringer såsom diverse driftsforstyrrelser og force majeure.​

HEN MOD ET BÆREDYGTIGT KONCEPT

I april 2019 besluttede vi her på Le Port at finde områder, hvorpå man nemt kunne være mere bæredygtig både mht. reduktion af brug af plastik, samt reduktion af CO2.

Vi har bl. A. indført sugerør af papir, droppet rørepinden af plastik i drinks, og købt bæredygtigt engangsemballage.

Vi har også droppet salg af importeret kildevand. Ved at kasser med flasker ikke længere skal transporteres til og fra Le Port, sparer vi miljøet for en pæn mængde Co2.

Filtreret lokalt koldt vand med – og uden brus.

​Vi har investeret i et anlæg der køler, filtrerer og kan tappe vand både med og uden brus.

Flasker: Vi har købt flasker fra Retap, der har produceret flaskerne i borosilikatglas, som er lettere og stærkere end almindeligt glas og lågene er fri for PVC, BPA og ftalater

Ud over ovenstående har vi omkostninger ved den almindelige håndtering af servering af vand. 

Derfor har vi sat prisen for dejlig koldt vand til Kr. 25,- for 0,75 liter og kr. 12,- for 0,25 liter 

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk