Cookies og Persondatapolitik for Restaurant Le Port

Når De køber billetter til Le Port’s arrangementer behandler LIFEPEAKS APS Deres personoplysninger som dataansvarlig.

​Når De reserverer bord via onlinesystemet, er det DINNERBOOKING APS der behandler Deres personoplysninger og er dataansvarlig.

​Restaurant Le Port har en databehandleraftale med LIFEPEAKS APS og DINNERBOOKING APS ​

I dette dokument beskriver vi vores behandling af Deres personoplysninger, herunder:

  1. Når De køber billetter fra os, og/eller
  2. Cookiepolitik
​Nederst beskriver vi de rettigheder, De har i henhold til gældende lovgivning, og hvordan De kan kontakte os, hvis De har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af Deres personoplysninger.

Behandling af personoplysninger når De køber billetter fra os

Når De køber billetter til et arrangement på Restaurant Le Port, bliver De af LIFEPEAKS APS bedt om en række personoplysninger til brug for det videre salg. I den forbindelse for De samtidig mulighed for at læse om deres procedurer og hensigter.

​Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som De afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. De kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til, eller direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.

​Vi videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Cookiepolitik

Vores Websitet anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på Deres enhed (computer, mobil el. tilsvarende) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Når De besøger vores website, registrerer vi besøget i vores statistik (Google Analytics). Vi gemmer ikke nogen personlige informationer om Dem, men bruger udelukkende oplysningen om Deres besøg i forhold til statistik og til at forbedre vores kunders oplevelse på vores website.

Vi sætter desuden nogle cookies som blandet andet har til formål at få websitet til at fungere korrekt og give Dem en god oplevelse på vores website.

​De kan få mere general viden om cookies her: https://www.aboutcookies.org/

Deres rettigheder

De kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører Dem. De kan også få adgang til vores behandleraftaler.

De kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af Deres personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan De blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.

Såfremt De har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af Deres personoplysninger, er De altid velkommen til at kontakte Le Port via:

​CVR: 30941624, E-mail: info@leport.dk Tlf.: (+45) 56969201, Vang 81, Vang, 3790 Hasle


Såfremt De vil indgive en klage over vores behandling af Deres personoplysninger, kan De gøre dette til:

Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Tlf.: (+45) 33 19 32 00 Fax: (+45) 33 19 32 18

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk