​Frokostrestaurant med Bornholms bedste udsigt

Nyd vores smukke havudsigt til Hammershus og nordiske mad

Hos Restaurant Le Port finder du den frokostrestaurant på hele Bornholm med øens bedste udsigt. 

Vi tilbyder nordisk mad med fokus på lokale råvarer, som du kan nyde, mens du kigger ud over vores smukke havudsigt til Hammershus.

Vi er mødestedet til enhver anledning

Uanset om du ønsker at invitere familien på en god frokost, om du skal holde en større familiefest eller et vigtigt forretningsmøde, så er vores frokostrestaurant altid lig med skønne smagsoplevelser og en helt særlig atmosfære.

Frokosten kan indtages på vores indbydende terrasse med Bornholms bedste havudsigt ud over Hammershus. Inde i restauranten har vi indrettet os i en smuk og elegant stil, der ikke tager fokus fra vores store panoramavinduer, der automatisk leder blikket ud mod den betagende udsigt.

Vores menukort er franskinspireret med nordiske rødder

Vores menukort er franskinspireret, men har stærke nordiske rødder, og vi forsøger altid, så vidt det er muligt, at tilberede vores mad med de lokale råvarer, der er i sæson.​

Da vi er beliggende på Bornholm, er særligt fisk og skaldyr vores hjerte nær. Det er altid sæsontro, serveret af professionelt personale og altid veltilberedt.

Du kan finde hele vores menu ved at klikke her.

​Besøg vores frokostrestaurant og nyd skøn mad i de bedste rammer

Vores frokostrestaurant er et besøg værd, hvis du befinder dig på Bornholm, og du ønsker at nyde en god frokost med øens bedste havudsigt. Vi byder på nordisk og franskinspireret mad, en bred menu og Bornholms smukkeste udsigt.

Vi tilbyder udeservering hver dag fra d. 1. maj til d. 1. oktober, hvis vejret tillader det. Ønsker du at være sikker på, at du kan nyde din frokost ude på vores terrasse, så anbefaler vi, at du bestiller bord på forhånd. Det gælder også, hvis du ønsker et vinduesbord indenfor i restauranten.

Uanset om du ønsker at nyde din frokost ved et vinduesbord eller ej, så kan du være sikker på, at du ikke kommer til at gå glip af den smukke udsigt. Vores store panoramavinduer sikrer en fantastisk udsigt ved alle vores borde.​

​Det er en god ide at booke i god tid, 

da vi har op til 3 ugers ventetid i højsæsonen.

​Oplys venligst, hvis nogle af gæsterne er vegetarer eller har allergier, når du booker bord på vores restaurant. Så kan vi forberede særlige varianter af retterne til jer på forhånd.

Vi har desværre ikke kapacitet til at imødekomme menu til veganere.

Er I 8 gæster eller mere, skal I booke bord ved at ringe 56 96 92 01.

tripadvisor

​Vores første men ikke sidste

Vores første men ikke sidste besøg på denne dejlige restaurant. Alt i alt en dejlig oplevelse med dejlig mad, vin og service ...

Læs hele anmeldelsen

tripadvisor

​Perfekt

Frokost for to, en kold oktoberdag. Dejlig rimmet laks og kalvetatar (lækkert anrettet og afstemt tilbehør). Vi fik på husets ...

Læs hele anmeldelsen

facebookinstagram

​Tlf.: 56 96 92 01 | E-mail: info@leport.dk

CVR 30941624

​Restaurant Le Port | Find vej

Vang 81, Vang, 3790 Hasle​