Nytårsmenu “ud af huset”

Mandag den 31. december

 

Nyd nytårsaften uden stress og jag. Lad Le Port sørge for menuen.

Vi tilbereder menuen, så den næsten er lige til at servere,
vedlægger en grundig vejledning inklusive billeder.
Afhentning mellem kl. 14 og 16:30

(Nøjagtigt tidspunkt aftales ved bestilling)

 

Menu

Torsk og jomfruhummer i forårsrulledej, hummercreme og porre

 

Andeleverterrine, serranoskinke, røget andebryst, syltet løg og bærgelé

 

Oksetournedos, selleripuré, svampekroquette, kål, morkelglace
og confiteret kartoffel 
 
 
 
Gateau Marcel, hvid chokolade, blåbærstøv,
“champagne”-limesorbet og friske bær
 

 

Pris per person:
3 retter kr. 425,00 (Fed skrift)
4 retter kr. 475,00

Natmad

Jordskokkesuppe smagt til med trøffelolie, jordskokkechips
og friskbagt brød
 
Pris per person kr. 45,-

 

 

 

Restaurant Le Port

Vang 81
3790 Hasle