Vi fejrer at Le Port åbner for sæsonen og byder alle gæster på bobler

Fra torsdag den 26. til og med lørdag den 28. marts​ fra kl. 18:00

Menu

26. - 28. marts

Cava Navaran

Mousserende vin lavet på champagnemetoden

Helleflynder, sauce blanquette, frisk stenbiderrogn

& ramsløgsmør

Kr. 155,-

Saltbagt selleri, braisseret porre, cremet kartoffel & hasselnød

Kr. 145,-

Oksemørbrad, croquette med andeconfit, blomkål, skorzonerrod

& rørhatteglace

Oste & maltknækbrød

Kr. 105,-

Appelsinfromage, karamelknas, yoghurt-is & hvid chokolade

​Kr. 105,-

Pris 2 retter 385,- (retter med fed skrift)

Pris 3 retter 435,- (retter med fed skrift)

Pris 4 retter 485,- Pris 5 retter 535,-

RESTAURANT LE PORT

icons_fb​  icons_instagram

Vang 81, Vang, 3790 Hasle   |   Tlf.: 56 96 92 01   |   E-mail: info@leport.dk