Anisbrød melblanding​

Den færdige melblanding kan nu købes på Melstedgaard ved Gudhjem, Torvehallen, Gartnervangen 6 i Rønne samt i Bornholmerbutikken i Torvehallerne på Frederiksborggade 21 – og selvfølgelig på Le Port

Historien Anisbrød og Le Port hører sammen, og går tilbage til 1976, da Jette Jantzen købte Vang Bodega – og gjorde den til gourmet restaurant, under navnet Le Port. Jette eksperimenterede længe med at få det helt rigtige brød til restauranten og efter et par år lykkedes det med det nu ”berømte anisbrød”​

Anders Lund Madsen skrev i en artikel i EB om Bornholm og Le Port: ” Og brødet må vi ikke glemme med en så enestående skorpe og fennikel-aroma at talrige snushaner fra ind- og udland har forsøgt at lure hende opskriften af.”

Jettes søn, Kim og svigerdatter, Gabriela har i 2012 overtaget Le Port, og dermed også anis-brødet, som serveres til næsten alle retter. Og man kan nu tage en lille bid af Le Port og Bornholm med hjem i form af en færdig Anisbrød-melblanding. Der skal kun tilsættes gær og vand – Pris per pose kr. 45,00​

tripadvisor

​Abendessen

​Ein kulinarisches Erlebnis, ein tolles Team, hier fühlt man sich sehr wohl. Der Gast ist König! Einzigartige Lage, wenn dann auch noch die Sonne im Meer versinkt...

Lesen sie die bewertung

tripadvisor

​Frankreich trifft den Norden

Ein wunderbarer Abend im Juni, die Sonne schien,das Meer glitzerte, wir konnten problemlos draußen essen, es war warm. Hübsche Stühle und Tische, Kies auf dem Boden, wunderbarer Blick...

Lesen sie die bewertung

facebookinstagram

​Tlf.: 56 96 92 01 | E-mail: info@leport.dk

CVR 30941624

​Restaurant Le Port | Finde deinen Weg

Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

banner_groen_847x274elite_maerkat_150