Bornholms bedste udsigt​

Anisbrød melblanding​

Den færdige melblanding kan nu købes på Melstedgaard ved Gudhjem, Torvehallen, Gartnervangen 6 i Rønne samt i Bornholmerbutikken i Torvehallerne på Frederiksborggade 21 – og selvfølgelig på Le Port

Historien Anisbrød og Le Port hører sammen, og går tilbage til 1976, da Jette Jantzen købte Vang Bodega – og gjorde den til gourmet restaurant, under navnet Le Port. Jette eksperimenterede længe med at få det helt rigtige brød til restauranten og efter et par år lykkedes det med det nu ”berømte anisbrød”​

Anders Lund Madsen skrev i en artikel i EB om Bornholm og Le Port: ” Og brødet må vi ikke glemme med en så enestående skorpe og fennikel-aroma at talrige snushaner fra ind- og udland har forsøgt at lure hende opskriften af.”

Jettes søn, Kim og svigerdatter, Gabriela har i 2012 overtaget Le Port, og dermed også anis-brødet, som serveres til næsten alle retter. Og man kan nu tage en lille bid af Le Port og Bornholm med hjem i form af en færdig Anisbrød-melblanding. Der skal kun tilsættes gær og vand – Pris per pose kr. 45,00​

tripadvisor

​Vores første men ikke sidste

Vores første men ikke sidste besøg på denne dejlige restaurant. Alt i alt en dejlig oplevelse med dejlig mad, vin og service ...

Læs hele anmeldelsen

tripadvisor

​Perfekt

Frokost for to, en kold oktoberdag. Dejlig rimmet laks og kalvetatar (lækkert anrettet og afstemt tilbehør). Vi fik på husets ...

Læs hele anmeldelsen

facebookinstagram

​Tlf.: 56 96 92 01 | E-mail: info@leport.dk

CVR 30941624

​Restaurant Le Port | Find vej

Vang 81, Vang, 3790 Hasle​

ok-forhold-logo​  banner_groen_847x274elite_maerkat_150