AFTENMENU

11. – 20. september

Pocheret Østersøtorsk, krabberagout, fennikel & crudité
 Kr. 145,-

 

Røget andebryst, kirsebærgelé, syltede perleløg, estragonmayo,
grøn olie  &  andesvær
Kr. 145,-

 

Oksefilet, jordskokkeskum, rosmaringlace, græskarpuré & kål
Kr. 295,-

 

Danske og Europæiske oste & maltknækbrød 
Kr. 105,-

 

Brombær moussé,  brombærsorbet, hvid chokolade & friske bær
Kr.105,-

 

Pris per person 2 retter kr. 375,- (Retter med fed skrift)
Pris per person 3 retter kr. 425,- (Retter med fed skrift)
Pris per person 4 retter kr. 475,-
Pris per person 5 retter kr. 520,-

A La Carte

Nedenstående retter kan ikke indgå i menuprisen

Dagens Fisk
Kr. 315,-

​​Kjærstrup chokolade og brændte mandler
Kr. 65,-

Irish Coffee
Kr. 70,-

Børneretter​ (Børn til og med 12 år)

Dagens fisk  (Mindre portion)
Kr. 160,-

Pasta med kødsauce
Kr. 130,-

Hjemmelavet is med friske bær
Kr. 75,-